Ispaninio šalavijo sėklų pudingas su pasifloromis
Ispaninio šalavijo sėklų pudingas su pasifloromis
Jums reikės
250 ml mėgstamo augalinio pieno
4 v. š. ispaninio šalavijo (chia) sėklų
3 kvapniosios pasifloros
Keli v. š. mėgstamos granolos
Gaminimo eiga
Į stiklainį supilkite augalinį pieną, įdėkite ispaninio šalavijo sėklas, užsukite dangtelį ir gerai išplakite. Palikite šaldytuve pernakt arba bent 2 valandas, kol sėklos išbrinks.
Perpjaukite pasifloras pusiau ir šaukšteliu išskaptuokite sėklas primenantį minkštimą.
Stiklainyje, stiklinėje arba dubenėlyje serviruokite pudingą. Vienas sluoksnis sėklų pudingo, sluoksnis pasiflorų, sluoksnis granolos. Kartokite, kol stiklinė užsipildys.