Mango ledai

Mango ledai

Jums reikės

1 prinokusio ir itin saldaus didelio mango

0.5 arb. š. druskos

1 arb. š. laimo sulčių

0.5 arb. š. cukraus

50 ml vandens

Gaminimo eiga

Iš 150 g mango sutrinkite piure, o likusius 250 g labai smulkiai susmulkinkite. Viską sumaišykite ir supilstykite į porcijinius indelius. Į kiekvieną indelį su mango mase įsmeikite po medinį pagaliuką ir įdėkite į šaldytuvą keletai valandų, kol sustings. Paruoškite sirupą – sumaišykite vandenį, laimo sultis, cukrų ir druską. Ledams sustingus, ištraukite indelius iš šaldiklio ir išimkite iš jų ledus. Jei neišsiima, indelį kelioms sekundėms panardinkite į verdantį vandenį ir sukamaisiais judesiais bandykite išimti.

Į tą patį vieną indelį, kuriame buvo ledai, supilkite druskos, cukraus, laimo sulčių ir vandens sirupą (maždaug per pirštą) ir mėgaukitės ledais, vis juos pamerkdami į paruoštą padažą.

Recepto autorė Papipirink Instagram paskyros autorė Vilma Bykštaitė

Gaukite naujienas

Naujausi įrašai

Krepšelis



Krepšelis tuščias

Jūsų krepšelis tuščias