Ryškios spalvos persikinė pasiflora, dar vadinama Granadilla, yra daug saldesnė ir didesnė nei kitos pasifloros rūšys. Viduje yra traškios sėklytės, kurių kiekvieną supa gelsvas sultingas minkštimas. Joje gausu vitamino C, B3, riboflavinų, geležies bei fosforo.
Įdomu. Pasifloros klasifikaciją 1745 m. sudarė Karlas Linėjus – tuo metu buvo žinomos 22 rūšys. Šiandien jų suskaičiuojama daugiau kaip 400.
Maistingumas (100 g):
energinė vertė 63 kJ/15 kcal
riebalai 0,2 g
angliavandeniai 2,3 g
Iš kurių 1 g cukrų
baltymai 1 g
druska 0,0 g
Laikymo sąlygos: rekomenduojama laikymo temperatūra nuo 3ºC iki 5 ºC
Mes rūpinamės, kad kuo tiksliau atvaizduotume prekės išvaizdą, tačiau kiekvienas produktas yra užaugintas natūraliu būdu, dėl to originali prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje.
Ispaninio šalavijo sėklų pudingas su pasiflor...
© 2023 UAB Donifruitas Visos teisės saugomos.
Elektroninių parduotuvių programavimas