Stangri, tamsiai ruda ar purpurinė mangostano oda atrodo kieta, tačiau subrendus vaisiui ji lengvai pjaunama. Vaisiaus minkštimas sultingas ir saldus, o kauliukai ir oda nevalgomi. Skonis primena persiko, braškių ir ananasų mišinį.
Laikymas: prinokę vaisiai kambario temperatūroje švieži išlieka kelias dienas. Kad vaisiai ilgiau išliktų švieži rekomenduojama laikyti +10 ° C temperatūroje.
Maistinė vertė: mangostanuose gausu vitaminų B9, B2 ir B1 bei Mangano.
Energetinė vertė 100 g/ 73 kcal.
Įdomu. Mangostanai yra ypatingi, retos rūšies vaisiai, augantys tik keliose atogrąžų šalyse. Medžiai vaisius pradeda duoti tik po 10 ar 20 metų, o prinokusių vaisių gyvenimo trukmė yra tik kelios dienos.
Mes rūpinamės, kad kuo tiksliau atvaizduotume prekės išvaizdą, tačiau kiekvienas produktas yra užaugintas natūraliu būdu, dėl to originali prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje.
Ispaninio šalavijo sėklų pudingas su pasiflor...
© 2023 UAB Donifruitas Visos teisės saugomos.
Elektroninių parduotuvių programavimas